Elèctrica Serosense és una de les poques companyies elèctriques independents que queden a Espanya. El seu origen es remunta a l'any 1903, quan a Seròs (Lleida), en un Molí d'aigua (Molino Roca), a través d'un alternador es va iniciar la generació d'energia elèctrica i la distribució d'aquesta.

història elèctrica serosenseEra el moment en què es va inventar l'electricitat a Espanya. A partir d'aquí, es van instal•lar altres alternadors en altres salts d'aigua en diferents zones de la província de Lleida i es va estendre la distribució d'energia elèctrica.

Aquest va ser l'origen de la llum en tots els pobles d'Espanya i podríem dir que havia "tantes elèctriques com a pobles". A partir d'aquí van aparèixer les grans companyies que van anar adquirint aquestes incipients elèctriques, però en l'actualitat segueixen existint petites companyies elèctriques de reconegut prestigi per la gran qualitat de servei que ofereixen. Una d'aquestes empreses és Elèctrica Serosense.

A poc a poc Elèctrica Serosense començar a fer-se un lloc entre les companyies elèctriques i ha anat donant servei a més persones dia a dia. A partir del 1 de juliol de 2009 i causa de la liberalització elèctrica, Elèctrica Serosense a més de ser distribuïdora passa a ser també comercialitzadora de llum. Serosense afronta aquesta nova etapa amb molta il•lusió i desitjosa d'apropar el seu producte a tots els clients.