L’operadora Serosense Telecom ha finalitzat el desplegament de fibra òptica al municipi de Sunyer i ha començat a comercialitzar els serveis de fibra òptica (accés a internet d’alta velocitat, telefonia mòbil i telefonia fixa) aquest passat mes de juny de 2021.

El passat 13 de Febrer es va presentar el projecte de desplegament de la Fibra Òptica a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’Aitona. L’acte va comptar amb la presencia destacada del Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya, Jordi Puigneró.

El desplegament de la fibra a Aitona arriba després de completar-se a les poblacions d’Alcarràs, Seròs i Maials per part de Serosense Telecom.

Sabies que ha entrat en vigor un nou model de facturació elèctrica?

La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència ha impulsat un canvi que, segons la circular CNMC 3/2020, modifica els termes de facturació de la llum i estableix una nova manera de calcular els peatges de transport i distribució de l’electricitat.

Elèctrica Serosense és a comercialitzadora més econòmica per a subministres de baixa tensió de més de 200.000kw/h a l'any, segons el comparador de preus de l'electricitat i gas publicat per la CNE (Comissió Nacional d'Energia).