A Serosense apostem pel Medi Ambient i diem adeu a la factura en paper.

L’Elèctrica Serosense diu adeu a l’emissió de factures en paper. A partir de l’1 de maig, la companyia deixa d’emetre factures en paper i insta tots els seus clients a consultar els rebuts a través del correu electrònic o mitjançant la pàgina web www.serosense.com des de l’oficina virtual.

L'operadora Serosense Telecom continua ampliant la xarxa pròpia de fibra òptica per tal de donar el millor servei als municipis que més ho necessiten. Estem orgullosos de publicar que una població més del Baix Segrià ja disposa de la fibra de Serosense Telecom: Massalcoreig.

El govern espanyol ha anunciat una pròrroga de la reducció de l’IVA al 10% i de l’impost elèctric al 0,5% a la factura de la llum. Una mesura que, fins a nou avís, s’allargarà fins al 30 de juny.

A més, segons el Real Decreto-ley 6/2022, també es modifica el valor dels càrrecs a la baixa a aplicar als termes d’energia i potència contractada. Aquesta mesura ha entrat en vigor el 31 de març i serà vàlida fins al 31 de desembre i suposarà una reducció de la tarifa final.

És el moment d'ajudar a qui més ho necessita, i per això des del Grup Serosense volem donar el màxim de facilitats per fer-ho.

A partir del dia 03/03/2022 i fins a nou avís, des de Serosense Telecom oferim les trucades internacionals i SMS gratuïts des del teu mòbil a Ucraïna.