Serveis

Elèctrica Serosense és distribuïdora de llum des de fa més de 100 anys. Paral•lelament tenim gabinet d'enginyeria per a projectes de xarxa així com assessorament per optimitzar rendiment energètic.

Actualment, Serosense també és comercialitzadora d'energia elèctrica a nivell estatal i compta actualment amb més de 10.000 clients.

Serosense ha establert un servei exclusiu perquè els seus clients puguin obtenir el millor preu. Tots els negocis poden contractar la llum amb Serosense i beneficiar-se dels avantatges exclusius que poden tenir. A més també es pot oferir el servei d'assessorament per optimitzar consum.

Som amplis coneixedors de qualsevol aspecte relacionat amb el subministrament elèctric, així com en energies renovables, ja que tenim un ampli parc d'instal•lacions fotovoltaiques connectades a la nostra xarxa.

 

Des de sempre, hem estat una companyia elèctrica molt involucrada amb l'ús de les energies renovables.

Apostem per l'energia fotovoltaica, i tenim una potència instal·lada de més del 25% del total de l'energia.

Actualment, sabem que l'autoconsum és una realitat.

Els nostres més de 100 anys d’història i el profund coneixement del sector elèctric ens permet oferir un assessorament acurat i professional per resoldre I solucionar tots els aspectes legals, tècnis i comercials d’aquest sector.

El caràcter local d’Elèctrica Serosense permet que aquest assessorament sigui totalment personalitzat, amb un tracte molt més proper i transparent i buscant aconseguir la màxima eficiència per al seu subministrament elèctric.

Degut a la liberalització del mercat elèctric l’any 2009 Elèctrica Serosense passa a ser comercialitzadora d’energia elèctrica amb la possibilitat d’oferir els seus serveis a tot el territori peninsular espanyol i a tota mena de subministraments elèctrics, tant en Baixa com Alta Tensió.

Elèctrica Serosense basa la comercialització de l’energia amb una atenció totalment personalitzada, un servei de qualitat, transparent i a uns preus altament competitius, buscant la total satisfacció dels nostres més de 10.000 clients.

Gràcies al constants canvis de la tecnologia en l’àmbit energètic, la transformació de les xarxes elèctriques convencionals i l’aparició de nous fenòmens de alta importància en els sistemes elèctrics cada cop mes sofisticats fa que Serosense hagi creat una nova part orientada a l’assessorament.